De vakbeurs voor waterbestendig Nederland


Op donderdag 9 november dit jaar vindt in Expo Houten de derde editie plaats van de belangrijkste vakbeurs voor groene, waterbestendige en klimaat adaptieve openbare ruimte: Water in de Openbare Ruimte. Ook Hydrorock International zal deelnemen aan deze beurs.

Tijdens het evenement presenteren relevante producenten en dienstverleners alle denkbare oplossingen voor het klimaatbestendig maken van de stedelijke omgeving. Een uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, in toenemende mate mee geconfronteerd zullen worden. Naast een uitgebreid aanbod aan producten en diensten op de beursvloer, biedt het evenement ook de gelegenheid om kennis op te doen tijdens een gratis lezingenprogramma. Specialisten brengen in korte presentaties bezoekers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Tijdens de beurs zal Hydrorock International de bezoekers kennis laten maken met haar oplossingen tegen wateroverlast in de openbare ruimte. Hierbij wordt vooral veel aandacht geschonken aan de oplossingen voor het afkoppelen van hemelwater afvoeren.

Wij nodigen onze relaties daarom graag uit om ons in Houten tijdens deze beurs te bezoeken. Registreer uzelf via deze link en ontvang uw gratis toegangsbewijs (e-ticket). Wij hopen u 9 november te mogen verwelkomen aan beursstand 2.041.

Meer weten over deze vakbeurs?
Bezoek www.waterindeopenbareruimte.nl voor meer informatie.