Dit is Hydrorock

Dé oplossing voor al uw wateroverlast, gemaakt van het 100% natuurlijke materiaal steenwol. Gesmolten gesteente dat is gesponnen tot vezels en gevormd tot een blok, omhuld met een membraan van erosiebestendig filterdoek. Levenslange werking en direct klaar voor gebruik.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u een selectie met vragen die wij vaker langs horen komen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag er bij!

Staat uw vraag er niet tussen?

info@hydrorock.nl

+31 (0)10 30 20 000

's-Gravelandseweg 246

3125 BK Schiedam

Is er geen afschot nodig voor een correcte drainage?

Hydrorock blokken hebben, in tegenstelling tot drainageslangen, geen afschot nodig voor een correcte drainage. Het unieke steenwol materiaal zorgt ervoor dat het niet uitmaakt hoe de infiltratieblokken geplaatst worden. Door de infiltratieblokken achter elkaar te plaatsen (evt. in diverse richtingen) ontstaat de optimale drainerende functie. Zo functioneren ze altijd als hemelwaterbuffer en geven het geabsorbeerde water af aan de omliggende bodem.

Zijn Hydrorock® oplossingen ook te koop in andere landen?

Jazeker, Hydrorock International heeft professionele dealers in veel landen. We koppelen u graag aan een van deze verkooppunten. Ook buiten Europa heeft Hydrorock International officiële dealers. In China wordt Hydrorock bijvoorbeeld ingezet om regenwater van snelwegen op te vangen. In Australië verkoopt onze officiële dealer Hydrorock vooral om verdroging te voorkomen.

Moeten de beugels worden vast geschroefd aan de lijngoot?

Nee, de lijngoot en beugels werken volgens een handig kliksysteem waardoor schroeven overbodig is.

Kan Hydrorock gebruikt worden bij hoge grondwaterstanden?

De infiltratie-blokken dienen altijd boven het grondwater te blijven. De blokken zouden zich anders vullen met grondwater in plaats van oppervlakte water. Check daarom altijd de grondwaterstand voordat u begint met de aanleg. Lokale grondwatermeetnetten of het DINOloket (Data en Informatie van de Nederlandse Ondergrond) kunnen u daarbij helpen. Bij een hoge grondwaterstand kan er gewerkt worden met blokken die een geringere hoogte hebben, zoals de types D34 of D112.

Waar is de Hydrorock International prijslijst te vinden?

Voor de meest actuele prijzen adviseren wij u contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde Hydrorock International dealer. Voor een overzicht van leveranciers van Hydrorock oplossingen kijkt u hier. Zij maken graag voor u een offerte op maat. Voor prijzen en het online bestellen van losse Hydrorock® producten kunt u kijken op de diverse webshops zoals van regenwaterbuffer.nl of wateroverlastshop.nl

This website uses cookies, you can read more about this in our privacy statement. Click on 'Accept' to accept cookies.